Іллючок, Антон ЮрійовичСидорченко, Олена Іванівна2015-05-182015-05-182015Іллючок, А. П. Система управління охороною праці в готельно-ресторанному комплексі / А. П. Іллючок, О. І. Сидорченко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доп. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. II . - 374 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20456Готельно-ресторанне господарство є однією з складових туристської індустрії. Матеріальна база, що призначена для розміщення туристів, посідає одне з перших місць під час формування туристичної інфраструктури, бо якість проживання та відповідне обслуговування рішуче впливають на рівень туристичного сервісу. Hotel and restaurant management is one of the components of the tourism industry. Financial framework that is designed to accommodate tourists, is one of the first places in the shaping of the tourism infrastructure for quality accommodation and related services strongly affect the level of tourist service.uk-UKоргани управлінняcontrolsтуристична інфраструктураtourist infrastructureкафедра технології харчування та ресторанного бізнесукафедра екології та екоменеджментуСистема управління охороною праці в готельно-ресторанному комплексіThesis