Стеценко, Наталія ОлександрівнаСімахіна, Галина ОлександрівнаГойко, Ірина Юріївна2020-06-162020-06-162020Стеценко, Н. О. Пастоподібний концентрат оздоровчого напою для харчування військовослужбовців / Н. О. Стеценко, Г. О. Сімахіна, І. Ю. Гойко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19 - 20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 211- 212.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31380Обґрунтовано доцільність створення пастоподібного концентрату із плодів обліпихи крушиноподібної. Основна сировина забезпечує вітамінну та антиоксидантну дію продукту, а додаткова дозволяє поліпшувати розумову і фізичну діяльність, здійснює нейропротекторну, антигіпоксичну дію, а також стимулює регенерацію тканин організму військовослужбовців. The expediency of creating a pasty concentrate from sea buckthorn is substantiated. The main raw material provides vitamin and antioxidant action of the product, and additional allows to improve mental and physical activity, carries out neuroprotective, antihypoxic effect, and also stimulates regeneration of body tissues of servicemen.otherвійськовослужбовціхарчуванняоздоровчий харчовий продуктоздоровчий напійпастоподібний концентратпюре обліпихиmilitary personnelnutritionhealth food producthealth drinkpasty concentratesea buckthorn pureeкафедра технології оздоровчих продуктівПастоподібний концентрат оздоровчого напою для харчування військовослужбовцівThesis