Побудова параметричної логіко-динамічної моделі апарата для вирощування хлібопекарських дріжджів - Чорна, Юлія Олександрівна; Трегуб, Віктор Григорович (My University, 2011)
Розглядається мікробіологічний процес, що відбуваються в апараті для товарного вирощування хлібопекарських дріжджів (АВХД) та побудова параметричної логіко-динамічної моделі апарата для вирощування хлібопекарських дріжджів. Self-reactance logical-dynamic model of vehicle for growing of baker’s yeasts is presented, what is the most complete form of mathematical description of vehicles of batchtype.
Keywords: логіко-динамічна модель; апарат періодичної дії; логічні умови; позиційні оператори; logic-dynamic model; aparatus batch; logical conditions; positional operators; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка