Гера, Володимир МиколайовичКривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаТокарчук, Сергій Володимирович2024-03-272024-03-272023Гера, В. Регулювання продуктивності та швидкості потоку рідких продуктів / В. Гера, Л. Кривопляс-Володіна, С. Токарчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 2. – С. 107https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42354У процесі обробки рідкої харчової сировини виникає необхідність регулювання продуктивності та швидкості потоку на різних ділянках технологічного процесу. Найбільш поширеними, серед запірно-регулюючої арматури, являються кульові крани.In the process of processing liquid food raw materials, it becomes necessary to regulate the capacity and flow rate at different parts of the technological process. Ball valves are the most common among shut-off and control valves.ukкафедра мехатроніки та пакувальної технікипродуктивністьшвидкість потокурідкий продукткульовий кранproductivityflow rateliquid productball valveРегулювання продуктивності та швидкості потоку рідких продуктівArticlehttps://orcid.org/0000-0003-1701-2270https://orcid.org/0000-0002-8187-0854