Кучерявенко, Юлія ВасилівнаХалікова, Есма ФаїківнаБілик, Олена Анатоліївна2023-11-212023-11-212019Кучерявенко, Ю. Аналіз ризиків і критичних точок контролю виробництва комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість» / Ю. Кучерявенко, Е. Халікова, О. Білик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – C. 96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41562В результаті аналізу ризиків і критичних точок контролю виробництва комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість» встановлено, що комплексний хлібопекарський поліпшувачі є абсолютно безпечними за умови дотримання виробництва з локалізацією основних ризиків. As a result of the analysis of risks and critical control points of the production of the complex bakery improver "Freshness", it was established that the complex bakery improver is absolutely safe, provided that the production is followed with the localization of the main risks.otherкомплексний хлібопекарський поліпшувачкритична точкалецитинбезпечністьcomplex bakery improvercritical pointlecithinsafetyкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівАналіз ризиків і критичних точок контролю виробництва комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість»Thesis