Інноваційна діяльність в закладах гостинності - Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2024)
Обґрунтовано сучасні тренди інноваційної діяльності у готельно-ресторанній індустрії, які зумовлюють уточнення існуючих теоретичних розробок. Використання інновації в практичній діяльності підприємств при модернізації та вдосконаленні процесу обслуговування

Modern trends of innovative activity in the hotel and restaurant industry, which lead to clarification of existing theoretical developments, are justified. The use of innovation in the practical activities of enterprises in the modernization and improvement of the service process
Keywords: інновації (готельно-ресторанний комплекс); індустрія гостинності; кафедра готельно-ресторанної справи