Дочинець, Інга Вікторівна2024-06-052024-06-052024Дочинець, І. В. Інноваційна діяльність в закладах гостинності / І. В. Дочинець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 267.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43335Обґрунтовано сучасні тренди інноваційної діяльності у готельно-ресторанній індустрії, які зумовлюють уточнення існуючих теоретичних розробок. Використання інновації в практичній діяльності підприємств при модернізації та вдосконаленні процесу обслуговуванняModern trends of innovative activity in the hotel and restaurant industry, which lead to clarification of existing theoretical developments, are justified. The use of innovation in the practical activities of enterprises in the modernization and improvement of the service processukінноваціїготельно-ресторанна справатенденціїрозвиток підприємстваinnovationshotel and restaurant businesstrendsdevelopment enterprisesкафедра готельно-ресторанної справиІнноваційна діяльність в закладах гостинностіThesis