Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаМаринченко, Віктор ОпанасовичНосенко, Володимир ЄрофійовичРоманова, Зоряна Миколаївна2013-02-262013-02-262006Карпутіна, М. В. Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва / М. В. Карпутіна, В. О. Маринченко, В. Є. Носенко, З. М. Романова // Наукові праці НУХТ. – 2006. - № 18. - С. 21-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6593Наведено результати наукових досліджень з проблеми застосування ультразвуку в технології спирту з метою інтенсифікації процессу термоферментативної обробки крохмалевмісної сировини.It has been presented the results of scientific researches about the problem of usage of ultrasound in the alcogol technology. The researches and recommendations concerned the intensification of thermo and enzyme´s processing of raw materials are given.otherтермоферментативна обробкакрохмалевмісна сировинаультразвуккафедра фізикиstarch containing materialultrasoundthermo and enzyme´s processingкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництваArticle