Концентрування молочної сироватки мембранними методами - Змієвський, Юрій Григорович; Грушевська, Ірина Олегівна; Мирончук, Валерій Григорович; Кучерук, Дмитро Дмитрович (My University, 2012)
Розроблена технологічна схема комплексної переробки молочної сироватки. The technological scheme for complex processing of whey.
Keywords: молочна сироватка; whey; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування