Дочинець, Інга ВікторівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2017-07-102017-07-102017Дочинець, І. В. Загальна характеристика листкового тіста / І. В. Дочинець, О. В. Арпуль // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції,22–23 березня. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 97-98.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25728Проведена характеристика листкового тіста.Проведена характеристика слоеного теста.Сonducted characteristic puff pastry.uk-UKлисткове тістослоеное тестоpuff pastryборошняні кондитерські виробимучные кондитерские изделияpastryкафедра готельно-ресторанної справиЗагальна характеристика листкового тістаThesis