Виховання патріотизму у студентської молоді - Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна (My University, 2013)
Побудова і розвиток держави як цивілізованого члена світового товариства неможлива без патріотичного виховання її громадян. Construction and development of the country as a civilized member of a world society is impossible without the patriotic education of its citizens.
Keywords: виховання; патріотизм; студенти; education; students; patriotism