Пельмені “Сонячні’’ (Патент на винахід модель № 104378) - Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Маршалок, Тарас Валерiйович (My University, 2014)
Задачею створення пельменів “Сонячні’’, в яких до основної сировини вводиться овочева сировина, шкіра куряча та жиро-білкова емульсія, що забезпечує підвищення біологічної цінності пельменів і використовується при створенні нових харчових продуктів масового споживання. The task of creating ravioli "Sun'', which is introduced to the basic raw vegetable raw chicken skin and fat-protein emulsion that enhances the biological value of meat dumplings and used to create new food products of mass consumption.
Keywords: пельмені; свинина; соєвий текстурат; напівфабрикати; dumplings; pork; soy texturate; semis; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів