Страшинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій ІвановичМаршалок, Тарас Валерiйович2014-04-172014-04-172014Патент України № 104378, мПК (2013.01) А23L 1/00 А23L 1/317 (2006.01) Пельмені “Сонячні” / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Т. В. Маршалок. – власник - Національний університет харчових технологій. - № а2012 14234 ; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 27.01.2014, Бюл. № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14060Задачею створення пельменів “Сонячні’’, в яких до основної сировини вводиться овочева сировина, шкіра куряча та жиро-білкова емульсія, що забезпечує підвищення біологічної цінності пельменів і використовується при створенні нових харчових продуктів масового споживання. The task of creating ravioli "Sun'', which is introduced to the basic raw vegetable raw chicken skin and fat-protein emulsion that enhances the biological value of meat dumplings and used to create new food products of mass consumption.otherпельменісвининасоєвий текстуратнапівфабрикатиdumplingsporksoy texturatesemisкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПельмені “Сонячні’’ (Патент на винахід модель № 104378)Other