Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікеро-горілчаному виробництві - Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2006)
У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; комплексна кількісна оцінка; спирт; лікеро-горілчане виробництво; якість; complex quantitative assessment; alcohol; alcoholic beverages production; quality