Топольник, Віра ГригорівнаКузьмін, Олег Володимирович2017-09-262017-09-262006Топольник, В. Г. Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікеро-горілчаному виробництві / В. Г. Топольник, О. В. Кузьмін // Вісник ДонДУЕТ. Серія : Технічні науки. – 2006. – № 1 (29). – С. 111–118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25892У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкомплексна кількісна оцінкаспиртлікеро-горілчане виробництвоякістьcomplex quantitative assessmentalcoholalcoholic beverages productionqualityРозробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікеро-горілчаному виробництвіArticle