Оптимізація витрат з метою зростання дохідності банку - Савченко, Катерина Дмитрівна (My University, 2014)
У теорії та практиці фінансового менеджменту недостатньо уваги приділяється проблемам комплексного управління витратами банку, реалізація заходів якого має забезпечувати ефективне використання всіх наявних ресурсів банку з найменшими втратами для нього. Така ситуація зумовлена традиційною пріоритетністю у завданнях банку забезпечення його прибутковості, ліквідності і платоспроможності. In theory and practice of financial management is not enough attention is paid to comprehensive cost management of the bank, which must implement measures to ensure the effective use of all available resources of the bank with minimal losses for him. This situation is due to the traditional priority tasks in the bank to ensure its profitability, liquidity and solvency.
Keywords: фінансовий менеджмент; витрати банку; expenses of the bank; financial management