Вархол, Вероніка ОлегівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-10-302023-10-302021Вархол, В. О. Безглютенові продукти в харчуванні людини / В. О. Вархол, Н. М. Стукальська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.3. – С. 352https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41276Матеріалом для дослідження стали доступні безглютенові продукти. Збиралась інформація, представлена на їх етикетках, оцінювався вміст поживних речовин за допомогою покрокового процесу оцінки та порівняння харчових якостей.Available gluten-free products became the material for the study. The information presented on their labels was collected, and the nutritional content was evaluated using a step-by-step process of evaluating and comparing nutritional qualities.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїбезглютенові продуктиогляд харчового профілю продуктівoverview of the nutritional profile of productsgluten-free productsБезглютенові продукти в харчуванні людиниThesis