Безглютенові продукти в харчуванні людини - Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2021)
Матеріалом для дослідження стали доступні безглютенові продукти. Збиралась інформація, представлена на їх етикетках, оцінювався вміст поживних речовин за допомогою покрокового процесу оцінки та порівняння харчових якостей.Available gluten-free products became the material for the study. The information presented on their labels was collected, and the nutritional content was evaluated using a step-by-step process of evaluating and comparing nutritional qualities.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; безглютенові продукти; огляд харчового профілю продуктів; overview of the nutritional profile of products; gluten-free products