Математичне моделювання транспортних потоків при організації авіаційних подорожей - Сікірда, Юлія Володимирівна; Шмельова, Тетяна Федорівна; Бєляєв, Юрій Борисович; Абдел-Бадіх, М. Салем (My University, 2017)
Отримано транспортну модель для удосконалення розподілу літаків за популярними серед туристів маршрутами. Реалізована у табличному процесорі MS Excel транспортна модель забезпечує мінімальну вартість виконання авіаційних подорожей при існуючому попиті на перевезення та обмеженій пасажиромісткості повітряного парку. The transport model for improving distribution of aircrafts among the popular tourist routes has obtained. Processor MS Excel transport model provides the minimum cost of aviation travel with existing demand for transportation and limited passenger capacity of aircraft fleet are implemented in table.
Keywords: обсяг перевезень; оптимізація; програмна реалізація; собівартість перельоту; транспортна модель; cost of flight; optimization; software realization; transport model; volume of transportation; Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету; Національний авіаційний університет; Національний університет харчових технологій; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; Університет Айн-Шамс (Каїр, Єгипет)