Склад харчової емульсії (патент на корисну модель № 128304) - Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2018)
Склад харчової емульсії містить жирову фазу, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор "Твердий-2 (Т-2)", а як жирову фазу - кукурудзяну олію. The composition of the food emulsion contains a fat phase, water and an emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an "Tierdy-2 (T-2)" emulsifier and corn oil as the fatty phase are used.
Keywords: харчова емульсія; казеїнат натрію; молоковмісний продукт; food emulsion; sodium caseinate; milk-containing product; кафедра технології молока і молочних продуктів