Хмарні обчислення та їх використання закладами освіти - Левун, Андрій Віталійович; Гладка, Мирослава Вікторівна (My University, 2014)
Хмарні обчислення — це онлайн-сервіс, за допомогою якого можливо мати доступ до власних даних з будь-якого пристрою в будь-якій точці земного шару, маючи лише доступ до інтернету. Cloud computing - an online service, thus allowing you to have access to their data from any device at any point of the globe, with only access to internet.
Keywords: обчислення; інтернет; структура; доступ; calculation; internet; framework; access; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки