Безглютенова продукція в індустрії гостинності: актуальні питання, проблеми та перспективи їх вирішення - Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2020)
Проведено аналіз асортименту безглютенової продукції в закладах індустрії гостинності. Встановлено необхідність впровадження безглютенових страв і виробів у виробництво вітчизняних підприємств, таких як ресторани, кафе-пекарні, кафе-кондитерські, спеціалізовані кафе, а також заклади ресторанного господарства при готелях.An analysis of the range of gluten-free products in the hospitality industry. The need for the introduction of gluten-free dishes and products in the production of domestic enterprises, such as restaurants, cafes, bakeries, cafes, confectioneries, specialized cafes, as well as restaurants in hotels.
Keywords: целіакія; безглютенова продукція; заклади ресторанного господарства; безглютенове меню; Celiac disease; gluten-free products; restaurants; gluten-free menu; кафедра готельно-ресторанної справи