Бірюк, Юлія ВікторівнаЧернюшок, Ольга АнатоліївнаДубівко, Анастасія Сергіївна2023-01-302023-01-302022Бірюк, Ю. В. Технологія фортифікованих посічених напівфабрикатів з використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки / Ю. В. Бірюк, О. А. Чернюшок, А. С. Дубівко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ. – Ч.1. – С. 193https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38947Об’єктом досліджень було обрано посічені м’ясні напівфабрикати, які запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури сухої молочної сироватки та вівсяного борошна. Наведено корисні речовини, які містяться у молочній і рослинній сировині та запропоновано внести їх в рецептуру м’ясного напівфабрикату. The object of research was chopped meat semi-finished products, which were proposed to be enriched by adding dry milk whey and oat flour to the recipe. Useful substances contained in dairy and vegetable raw materials are given and it is suggested to include them in the recipe of semi-finished meat.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівфаршсуха молочна сироваткавівсяне борошнонапівфабрикатим'ясоminced meatdry milk wheyoat floursemi-finished productsmeatТехнологія фортифікованих посічених напівфабрикатів з використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироваткиThesis