Аналіз та шляхи вирішення проблем захисту комерційних бездротових локальних мереж Wi-Fi - Чорнобай, Катерина Юріївна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2017)
Досліджено проблеми захисту конфіденційної та комерційної інформації з використанням бездротових локальних мереж, побудованих за технологією Wi-Fi. Розглянуто типи загроз та атак, спрямованих на бездротові локальні мережі, а також заходи щодо їх усунення та підвищення якості безпеки. In this paper, the research of problems of protection of confidential and commercial information with the use of wireless local networks built on the technology of Wi-Fi was conducted. The types of threats and attacks aimed at wireless LANs, as well as methods for their elimination and improving the quality of security are considered.
Keywords: бездротові мережі; захист інформації; Wi-Fi технологія; wireless networks; data protection; Wi-Fi technology; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки