Improvement of the nanofiltration process for the extraction of dry milkweed - Bartoshak, Andriy; Babko, Evhen; Olishevskyi, Valentyn (My University, 2023)
У даній роботі в модельному середовищі проводилась подальша робота з удосконалення установки нанофільтрації з трактом, обладнаним анодами та катодами поблизу зони прийому пермеату для розвитку розривної сили для видалення солей із продукту.
Keywords: milk; молоко; nanofiltration; нанофільтрація; membrane; мембрана; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування