Ткаченко, Ольга Миколаївна2014-04-072014-04-072007Ткаченко, О. М. Організаційно-економічні основи підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитирської промисловості Укаїни : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Ткаченко Ольга Миколаївна ; НУХТ. - К., 2007. - 19 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13720Дисертація присвячена вирішенню наукових і прикладних завдань визначення організаційно-економічних основ підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості. У дисертації сформульовані і обґрунтовані теоретико-методичні основи конкурентоспроможності підприємств і шляхи її підвищення. Здійснено оцінку конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України. This thesis discloses the way of solving scientific and applied problems of working out of economic-organizing basics of confectionary industry enterprises competitiveness increase. Theoretic-methodical basis of enterprises competitiveness, its increase, and control over competitiveness at national and international level are described in this thesis. The analysis of competitiveness of the basic manufacturers of confectionery production is made.конкурентоспроможністьконкурентні перевагикондитерська промисловістьпідвищення конкурентоспроможностіконкурентна стратегіяcompetitivenesscompetitive advantageconfectionery industryincrease of competitivenesscompetitive strategyкафедра економіки і праваОрганізаційно-економічні основи підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України