Мазур, Любов СергіївнаБожок, Олександр СергійовичДорохович, Антонелла Миколаївна2016-05-112016-05-112015Мазур, Л. С. Використання фруктози та пребіотика лактулози при виробництві жувальної карамелі з покращеними дієтично-функціональними властивостями / Л. С. Мазур, О. С. Божок, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 81 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 p. – К. : НУXT, 2015. – Ч. 1. – С. 136.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23133В роботі наведено результати досліджень по використанні фруктози та пребіотика лактулози при виробництві жувальної карамелі з функціональними властивостями. Вказано умови приготування карамельної маси з використанням фруктози і лактулози. Також визначено глікемічний індекс і сорбційні властивості жувальної карамелі. The paper presents the results of research on the use of fructose and lactulose probiotics in the manufacture of chewing caramel with functional properties. Conditions specified cooking caramel mass using fructose and lactulose. Also the glycemic index and absorption properties of chewing candy.uk-UKфруктозалактулозажувальна карамельфункціональний продуктгігроскопічністькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівfructoselactulosechewing candiesfunctional producthygroscopicВикористання фруктози та пребіотика лактулози при виробництві жувальної карамелі з покращеними дієтично-функціональними властивостямиThesis