Дуборєзов, Олександр Дмитрович2021-10-072021-10-072021Дуборєзов, О. Д. Проєкт заводу харчових концентратів у м. Полтава з впровадженням кукурудзяних пластівців підвищеної біологічної цінності, чіпсів картопляних з сіллю та кави натуральної смаженої меленої : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Дмитрович Дуборєзов ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2021. – 147 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35880otherхарчові концентратичіпси картопляніхрумка картоплякукурудзяні пластівці підвищеної біологічної цінностісухі сніданкикава натуральна смажена меленаарабікакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроєкт заводу харчових концентратів у м. Полтава з впровадженням кукурудзяних пластівців підвищеної біологічної цінності, чіпсів картопляних з сіллю та кави натуральної смаженої меленоїOther