Дейниченко, Людмила Григорівна2019-06-202019-06-202017Дейниченко, Л. Г. Аналіз використання рослинної сировини у виробництві збитої десертної продукції / Л. Г. Дейниченко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІІ міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. / Національний університет харчових технологій; М-во освіти і науки України. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 132-133.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29820У статті проаналізовано останні розробки щодо виробництва збитої десертної продукції з використанням рослинної сировини. The article analyzes the latest developments in the production of whipped dessert products made with the use of plant raw materials.uk-UKзбита десертна продукціярослинна сировинаwhipped dessertsplant raw materialsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАналіз використання рослинної сировини у виробництві збитої десертної продукціїArticle