Аналіз використання рослинної сировини у виробництві збитої десертної продукції - Дейниченко, Людмила Григорівна (My University, 2017)
У статті проаналізовано останні розробки щодо виробництва збитої десертної продукції з використанням рослинної сировини. The article analyzes the latest developments in the production of whipped dessert products made with the use of plant raw materials.
Keywords: збита десертна продукція; рослинна сировина; whipped desserts; plant raw materials; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції