Марченко, Владислав Вікторович2024-07-192024-07-192024Марченко, В. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Lemonissimo Lemonata» на ПрАТ «Оболонь»» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марченко Владислав Вікторович ; наук. керівник Лариса Юріївна Арсеньєва. – Київ, 2024. – 186 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44176ukкафедра експертизи харчових продуктівбезалкогольний напій «Lemonissimo Lemonata»система управління безпечністюкритична контрольна точкаУдосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Lemonissimo Lemonata» на ПрАТ «Оболонь»» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019Other