Теличкун, Володимир ІвановичТеличкун, Юлія СтаніславівнаГорцепаєв, В. Ю.2013-02-272013-02-272008Теличкун, В. І. Розрахунок зміни об'єму хліба при випіканні / В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, В. Ю. Горцепаєв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25, Ч. 2. – С. 59–61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6612Створена математична модель розрахунку об'єму тістової заготовки при випіканні. The mathematical model of calculation of dough purveyance at baking is created. The calculation of growth of concrete purveyance is executed.otherоб'єм хлібапрогріваннявисота тістової заготовкиапроксимаціяматематична модельmathematical modelheatingworkpiece height tistovoyivolume of breadapproximationкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвРозрахунок зміни об'єму хліба при випіканніArticle