Дейниченко, Людмила Григорівна2019-06-202019-06-202018Дейниченко, Л. Г. Вплив низькотемпературного зберігання на структуру молочно-білкових концентратів зі сколотин / Л. Г. Дейниченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 3. – С. 430.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29818У статті досліджено вплив низьких температур на структуру молочно-білкових концентратів зі сколотин. The article analyzes the influence of low temperatures on the structure of milk-protein concentrates of buttermilk.uk-UKсколотинижуравлинакалинамолочно-білкові копреципітатинизькотемпературне заморожуванняbuttermilkcranberriesviburnummilk-protein co-precipitateslow-temperature freezingкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВплив низькотемпературного зберігання на структуру молочно-білкових концентратів зі сколотинArticle