Дослідження доцільності використання винного каменю в технології меренги - Палій, Юлія Володимирівна; Денека, Тетяна Кирилівна; Махинько, Людмила Василівна (My University, 2024)
Вивчали вплив різних дозувань винного каменю на структуроутворення меренги після відсаджування та зміну показників якості зразків меренги під час їх зберігання. Для підвищення харчової цінності меренги використовували концентровану яблучну пасту.
Keywords: меренга; винний камінь; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів