Палій, Юлія ВолодимирівнаДенека, Тетяна КирилівнаМахинько, Людмила Василівна2024-10-282024-10-282024Палій, Ю. Дослідження доцільності використання винного каменю в технології меренги / Ю. Палій, Т. Денека, Л. Махинько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45156Вивчали вплив різних дозувань винного каменю на структуроутворення меренги після відсаджування та зміну показників якості зразків меренги під час їх зберігання. Для підвищення харчової цінності меренги використовували концентровану яблучну пасту.The influence of different dosages of tartar on the structure formation of meringue after planting and changes in the quality of meringue samples during storage were studied. Concentrated apple paste was used to increase the nutritional value of meringue.ukкондитерські виробимеренгаяблучна паставинний камінькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівconfectionery productsmeringueapplesaucecream of tartarДослідження доцільності використання винного каменю в технології меренгиThesishttps://orcid.org/0000-0003-4021-8947