Експериментальне дослідження системи управління охороною праці підприємства під час аварій/аварійних ситуацій - Хіврич, Олександр Васильович; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2014)
Розроблено модель визначення ефективності організації системи управління охороною праці підприємства, як у повсякденній діяльності, так і під час виникнення аварій або аварійних ситуацій.
Keywords: управління; management; аварія; accident; охорона праці; safety protection; кафедра екології та екоменеджменту