Personal values realization of future specialists when learning foreign languages as a new educational approach at technical higher school - Drok, B.; Smirnova, Elizabeth (My University, 2012)
у статті розглядається собиста реалізація значення майбутніх фахівців при вивченні іноземних мов в якості нового освітнього підходу в технічному вузі.
Keywords: особиста реалізація; освітній підхід; personal realization; educational approach; кафедра іноземних мов професійного спрямування