Ресурсозберігаюча технологія переробки твердих відходів продуктивністю 150 тисяч тон на рік - Серьогін, Олександр Олександрович; Василенко, Олександр Володимирович (My University, 2018)
В усьому світі, однією з передових технологій утилізації відходів є переробка органічних відходів шляхом метанування. Основоположним при метануванні є біо-технологічний процес, застосування якого дозволяє позбутися джерел наведеної вище проблеми. Worldwide, one of the most advanced waste recycling technologies is the recycling of organic waste by methane. Fundamental for methane is a bio-technological process, the use of which allows you to get rid of the sources of the above problem.
Keywords: кафедра електропостачання і енергоменеджменту; переробка відходів; технологія переробки; утилізація відходів; екологія; біологічна ферментація; waste recycling; processing technology; waste disposal; ecology; biological fermentation