Дисперсні характеристики білого цукру - Штангеєв, Костянтин Остапович; Скорик, Костянтин Дмитрович; Штангеєв, Валерій Остапович; Кухар, Володимир Миколайович (My University, 2014)
У статті показана необхідність аналізу дисперсного складу білого цукру. Розглянуто існуючі методи проведення аналізів гранулометричного складу. Результати проведених досліджень свідчать про можливість та доцільність використання логарифмічно-нормального розподілення як універсального закону розподілення кристалів білого цукру за розмірами. It was shown in this article necessity of the disperse composition analysis of white sugar. The existing methods are discussed of granulometric analysis fulfillment. Results of carried oat researches illustrate possibility and expediency of logarithmic-normal distribution as an universal law of white sugar crystals size distribution.
Keywords: дисперсні характеристики; білий цукор; логарифмічно-нормальний розподіл.; disperse characteristics; white sugar; logarithmic-normal distribution; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування