Штангеєв, Костянтин ОстаповичСкорик, Костянтин ДмитровичШтангеєв, Валерій ОстаповичКухар, Володимир Миколайович2018-04-182018-04-182014Дисперсні характеристики білого цукру / К. О. Штангеєв, К. Д. Скорик, В. О. Штангеєв, В. М. Кухар // Цукор України. – 2014. - № 11. - С. 16-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27026У статті показана необхідність аналізу дисперсного складу білого цукру. Розглянуто існуючі методи проведення аналізів гранулометричного складу. Результати проведених досліджень свідчать про можливість та доцільність використання логарифмічно-нормального розподілення як універсального закону розподілення кристалів білого цукру за розмірами. It was shown in this article necessity of the disperse composition analysis of white sugar. The existing methods are discussed of granulometric analysis fulfillment. Results of carried oat researches illustrate possibility and expediency of logarithmic-normal distribution as an universal law of white sugar crystals size distribution.uk-UKдисперсні характеристикибілий цукорлогарифмічно-нормальний розподіл.disperse characteristicswhite sugarlogarithmic-normal distributionкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняДисперсні характеристики білого цукруArticle