Соціальні технології: мотивувати, а не примушувати - Буковинська, Марія Петрівна (My University, 2013)
Мотивація праці має на меті сприяти найкращому пристосуванню матеріально-технічної бази виробництва до людини, розвитку корпоративної культури, широкій участі працівників у процесах управління підприємств, а також являється безперечною вимогою XXI століття. Motivation work aims to promote the best adaptation of logistics to production rights, corporate culture, the broad participation of workers in the management of enterprises and is an indisputable requirement of the XXI century.
Keywords: соціальні технології; авторитет; мотивація; social technologies; authority; motivation