Моделювання тривимірних об’єктів засобами 3DSMax - Герасін, Олексій Іванович; Петренко, Олександр Якович (My University, 2014)
Навчальний посібник присвячено використанню універсального програмного засобу тривимірного моделювання просторових об’єктів 3DS Max. Детально розглянуто інтерактивний об'єктно-орієнтований інтерфейс, показано можливості моделювання засобами просторових примітивів, використання модифікаторів, сплайнового моделювання. Розглянуті можливості полігонального моделювання. Training manual on the use of universal software tools for three-dimensional modeling of spatial objects in 3DS Max. Discussed in detail interactive object-oriented interface, the possibilities of modeling by the means of spatial primitives, the use of modifiers, spline modeling. Considered the possibilities of polygonal modeling.
Keywords: моделювання; модифікатори; тривимірний об'єкт; modifiers; three-dimensional object