Українець, Анатолій ІвановичКовбаса, Володимир МиколайовичФедоренченко, Лідія ОлексіївнаРомановська, Тетяна ІванівнаБажай-Жежерун, Світлана АндріївнаШейко, Наталія Іванівна2013-11-152013-11-152001Патент 41840 А UA, МПК C12C 1/18. Спосіб одержання зернової основи / Українець А. І., Ковбаса В. М., Федоренченко Л. О., Романовська Т. І., Бажай С. А., Шейко Н. І.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 2001053131; заявл. 07.05.01 ; опубл. 17.09.01, Бюл. № 8, 2001 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11339Винахід відноситься до харчової промисловості. Він може бути використаний для одержання зернової сировини, із збереженням цінних, готових до споживання компонентів зерна та використання їх у оздоровчому харчуванні, за рахунок відмови від теплової обробки. The invention relates to food industry. It can be used for production of sprouted grains with preservation valuable and ready-to-eat components of grain, due to non-thermal processing.uk-UKпророщене зерносолодоздоровче харчуваннягідролітичні ферментитеплова обробка зернакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsprouted grainsmalthealthy diethydrolytic enzymesheat treatment of grainкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівСпосіб одержання зернової основи (Деклараційний патент на винахід № 41804)Other