Прокіпець, Олександр Костянтинович2022-10-142022-10-142022Прокіпець, О. К. Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва сухих сніданків з какао для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен АКСА» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Костянтинович Прокіпець ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2022. – 119 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38272otherкафедра експертизи харчових продуктівсистема менеджменту якостіпроцеспоказниксухі сніданкикульки з какаоПрАТ «Лантманнен АКСА»якість харчових продуктівконкурентоспроможністьРозроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва сухих сніданків з какао для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен АКСА»Other