Устименко, Ігор МиколайовичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаПіпка, Роман Володимирович2022-02-072022-02-072021Устименко, І. М. Обґрунтування використання гідроколоїдів та емульгаторів у складі поліфункціонального напівфабрикату / І. М. Устименко, О. В. Нєміріч, Р. В. Піпка // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2021. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 121–122.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37045За результатами проведених досліджень розроблено поліфункціональний напівфабрикат на основі харчової емульсії з використанням гідроколоїдів, який може бути використаний для виробництва соусів емульсійного типу.otherхарчова емульсіякамедьнапівфабрикаткарагенансоусfood emulsioncarrageenangumsemi-finished productsauceкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОбґрунтування використання гідроколоїдів та емульгаторів у складі поліфункціонального напівфабрикатуThesis