Безкоровайна, Вікторія СергіївнаМаксименко, Олена Василівна2014-10-012014-10-012014Безкоровайна, В. Визначення мікроелементного складу паштету печінкового, збагаченого волоським горіхом та чорносливом / Вікторія Безкоровайна, Олена Максименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 708-709.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17037В роботі представлені результати аналізу, з яких видно, що збагачений паштет містить більшу кількість визначуваних мікроелементів, ніж звичайний. This paper presents the results of analysis which shows that enriched paste contains more definable trace elements than usual.uk-UKпаштет печінковийзбагачення продуктівмікроелементний складliver pateenrichmenttrace element compositionВизначення мікроелементного складу паштету печінкового, збагаченого волоським горіхом та чорносливомOther