Оцінка перспективності використання неїстівної частки гарбуза у технології холодних солодких страв - Омельченко, Марія Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Хареба, Володимир Васильович; Хареба, Олена Василівна; Литовченко, Олександр Михайлович (My University, 2023)
The study evaluates the antioxidant potential of ethanol-water extracts from non-edible pumpkin parts and explores their application in cold dessert technologies, highlighting sustainability and innovative flavor profiles

Дослідження оцінює антиоксидантний потенціал водно-спиртових настоїв із неїстівної частки гарбуза та можливості їх використання у технології холодних десертів, акцентуючи увагу на сталому розвитку та інноваційних смакових рішеннях
Keywords: pumpkin residues; cold desserts; antioxidants; food waste management; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; відходи гарбуза; холодні десерти; антиоксиданти; управління харчовими відходами