Омельченко, Марія СергіївнаКузьмін, Олег ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаХареба, Володимир ВасильовичХареба, Олена ВасилівнаЛитовченко, Олександр Михайлович2025-01-222023Оцінка перспективності використання неїстівної частки гарбуза у технології холодної солодкої страви / М. Омельченко, О. Кузьмін, О. Нєміріч, В. Хареба, О. Хареба, О. Литовченко // Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 26–27 жовтня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 141–143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46555The study evaluates the antioxidant potential of ethanol-water extracts from non-edible pumpkin parts and explores their application in cold dessert technologies, highlighting sustainability and innovative flavor profilesДослідження оцінює антиоксидантний потенціал водно-спиртових настоїв із неїстівної частки гарбуза та можливості їх використання у технології холодних десертів, акцентуючи увагу на сталому розвитку та інноваційних смакових рішенняхukpumpkin residuescold dessertsantioxidantsfood waste managementкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціївідходи гарбузахолодні десертиантиоксидантиуправління харчовими відходамиОцінка перспективності використання неїстівної частки гарбуза у технології холодних солодких стравThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684https://orcid.org/0009-0005-3479-1466