Функції санації промислових підприємств - Мартиненко, Василь Петрович (My University, 2011)
У статті визначено основні функції санації підприємств, які націлені на відновлення платоспроможності та підвищення ефективності господарської діяльності. In this article describes the main content of readjustment aimed to restore solvency and increase efficiency of economic activity.
Keywords: прибуток; заборгованість; санація; функція; підприємство; реорганізація; платоспроможність; криза; антикризове управління; господарська діяльність; income; debts; readjustment; function; enterprise; reorganization; readjustment; solvency; crisis; crisis management; economic activity; кафедра фінансів