Дробот, Віра ІванівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаУдворгелі, Лариса ІванівнаБондаренко, Юлія ВікторівнаТаланов, О. Б.2012-12-132012-12-132006Глюкозно-фруктозний сироп – перспективний натуральний замінник цукру / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Л. І. Удворгелі, Ю. В. Бондаренко, О. Б. Таланов // Хранение и переработка зерна. - 2006. - № 9. - С. 38-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4332В матеріалах статті розглянуто можливість використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів для заміни цукру. Позитивні результати досліджень дозволили встановити доцільність використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів замість цукру. In the article the materials the use of glucose-fructose syrup in the production ofbakery products to replace sugar. Positive results of the research allowed to determine the feasibility of using glucose-fructose syrup in the production of bakeryproducts instead of sugar.uk-UKглюкозно-фруктозний сиропglucose-fructose syrupцукортістобродінняоб’єм хлібачерствінняsugardoughfermentationvolume of breadhardenedкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівГлюкозно-фруктозний сироп – перспективний натуральний замінник цукруArticle