Етимологія найменувань грошей в українській мові - Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2012)
У статті досліджено етимологію найменувань грошей в українській мові. З’ясовано походження назв грошових одиниць, купюр і монет; звідки вони походять і як гроші використовувалися під час фінансових операцій.
Keywords: етимологія; etymology; грошова одиниця; monetary unit; монета; кафедра гуманітарних дисциплін; money