Вплив антисептуючих засобів на дріжджі у спиртовому виробництві - Бондар, Микола Васильович (My University, 2011)
Проведено порівняльну оцінку впливу найбільш поширених антисептуючих засобів на динаміку накопичення виробничих дріжджів у спиртовому виробництві. Встановлено концентрації антисептиків, за яких вони не мали негативного впливу на дріжджові клітини.

The comparative evaluation of the most effective antiseptic’s influence on the life activity of yeasts has been realized. The antiseptic’s permissible concentrations which not influenced to the yeast’s life activity have been established.
Keywords: спирт; антисептик; дріжджі; alcohol; antiseptic; yeast