Бондар, Микола Васильович2012-02-082012-02-082011Бондар, М. В. Вплив антисептичних засобів на дріжджі у спиртовому виробництві / М. В. Бондар // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. – С. 33-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/203Проведено порівняльну оцінку впливу найбільш поширених антисептуючих засобів на динаміку накопичення виробничих дріжджів у спиртовому виробництві. Встановлено концентрації антисептиків, за яких вони не мали негативного впливу на дріжджові клітини.The comparative evaluation of the most effective antiseptic’s influence on the life activity of yeasts has been realized. The antiseptic’s permissible concentrations which not influenced to the yeast’s life activity have been established.uk-UKвиробництво спиртуантисептуючі засобивиробничі дріжджіalcohol productionantiseptic facilitiesindustrial yeastВплив антисептуючих засобів на дріжджі у спиртовому виробництві