Проблеми та перспективи створення готельних мереж як форми концентрації та централізації капіталу вітчизняних підприємств індустрії гостинності - Блінова, Аліса Олександрівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2025)
Створення вітчизняних готельних мереж є перспективним шляхом для підвищення ефективності української індустрії гостинності. Рекомендовано зосередити зусилля на покращенні законодавчої бази та залученні капіталу для формування національних готельних стандартів і розширення ринку

The creation of domestic hotel chains is a promising way to increase the efficiency of the Ukrainian hospitality industry. It is recommended to focus efforts on improving the legislative framework and attracting capital to form national hotel standards and expand the market
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; конкурентоспроможність; готельна мережа; централізація капіталу; hotel chain; competitiveness; centralization of capital