Вплив глобалізації на інноваційний розвиток підприємств - Богдан, Тетяна Юріївна (My University, 2012)
Глобалізація є тривалим процесом інтеграції національних економік світу, виступає складним явищем їх взаємозалежності, що виникає у зв’язку з обміном товарів і послуг та потоками капіталів. Явище глобалізації є всеохоплюючим, оскільки зачіпає практично всі сфери суспільного життя — економіку, політику, ідеологію, соціальну сферу, культуру, екологію, безпеку тощо.
Keywords: глобалізація; інноваційний розвиток підприємства