Перець, Анастасія ОлегівнаМурашко, Катерина СергіївнаШутюк, Віталій Володимирович2016-11-282016-11-282016Перець, А. О. Удосконалення технології сушіння зелені петрушки / А. О. Перець, К. С. Мурашко, В. В.Шутюк // Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 258.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24579В роботі наведено спосіб удосконалення технології сушіння зелені петрушки. The paper shows the improved method of drying technology parsley.uk-UKудосконаленнясушіннязелень петрушкиimprovementdryingparsleyкафедра технології консервуванняУдосконалення технології сушіння зелені петрушкиOther