Удосконалення технології сушіння зелені петрушки - Перець, Анастасія Олегівна; Мурашко, Катерина Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2016)
В роботі наведено спосіб удосконалення технології сушіння зелені петрушки. The paper shows the improved method of drying technology parsley.
Keywords: удосконалення; сушіння; зелень петрушки; improvement; drying; parsley; кафедра технології консервування