Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор МирославовичЗаворицька, Дар'я Григорівна2015-03-252015-03-252015Гончаров, Г. І. Ягоди тибецького барбарису як перспективна сировина для виробництва варених ковбас / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський, Д. Г. Заворицька // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 55-57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19919Однією з головних умов функціонування організму людини у відповідності до теорії раціонального та збалансованого харчування, яка прийнята в міжнародній практиці, є обов’язкова наявність у раціоні харчування біологічно-активних речовин. Одним із основних джерел біологічно-активних речовин є плоди, ягоди, овочі, продукти їх переробки та функціональні продукти з їх використанням. One of the main conditions for the functioning of the human body according to the theory of rational and balanced diet, which is adopted in international practice is necessary to have in the diet of biologically active substances. One of the main sources of biologically active substances are fruits, berries, vegetables and their products and functional foods with their use.otherбарбарисм’ясні продуктибіологічно активні речовиниbarberrybiologically active substancesmeat productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівЯгоди тибецького барбарису як перспективна сировина для виробництва варених ковбасOther