Бевз, Вікторія Володимирівна2012-06-112012-06-112011Бевз, В. В. Зниження енергоємності продукції – інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості / В. В. Бевз // Фінанси, облік, аудит : збірник наукових праць. – Київ : КНЕУ. - 2011. - № 17. - С. 16-24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1307У конкурентній боротьбі за споживача на перший план поряд з необхідністю технічної реконструкції, впровадженням европейськогих стандартів контролю якості, розробкою нових видів продуків, вийшли проблеми зниження собівартості продукції й у першу чергу – економія палива, електроенергії. Найважливіша задача сьогодні – це серйозна реконструкція виробництва, заснована на новітніх технологіях і процесах, що пропонують істотні можливості економії енергії.uk-UKенергозбереженняэнергосбережениеenergy efficiencyенергоемністьенергоощадністьэнергоемкостьэнергосбережениеenergy intensityenergy savingкафедра обліку і аудитуЗниження енергоємності продукції – інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості