Зниження енергоємності продукції – інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості - Бевз, Вікторія Володимирівна (My University, 2011)
У конкурентній боротьбі за споживача на перший план поряд з необхідністю технічної реконструкції, впровадженням европейськогих стандартів контролю якості, розробкою нових видів продуків, вийшли проблеми зниження собівартості продукції й у першу чергу – економія палива, електроенергії. Найважливіша задача сьогодні – це серйозна реконструкція виробництва, заснована на новітніх технологіях і процесах, що пропонують істотні можливості економії енергії.
Keywords: енергозбереження; энергосбережение; energy efficiency; енергоемність; енергоощадність; энергоемкость; энергосбережение; energy intensity; energy saving; кафедра обліку і аудиту