Топчій, Оксана АнатоліївнаПащенко, Оксана ВасилівнаКотляр, Євген Олександрович2014-11-042014-11-042014Топчій, О. А. Використання природного антиоксиданту у виробництві січених напівфабрикатів / О. А. Топчій, О. В. Пащенко, Є. О. Котляр // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 210.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17912Асортимент м'ясних продуктів надзвичайно широкий і різноманітний. Традиційно,за кількістю споживання м'яса судять про рівень добробуту населення країни. Виробництво м'яса і м'ясних продуктів є одним з найбільших секторів продовольчого ринку. Обсяг м'ясних напівфабрикатів з кожним роком зростає. Велику частину складають заморожені напівфабрикати, через зручність їх використання і тривалий термін зберігання. The range of meat products is extremely wide and varied. Traditionally, the number of meat consumption are judged on the level of welfare country. Production of meat and meat products is one of the largest sectors food market. The amount of meat products is increasing every year. Most of the make up of frozen convenience foods, due to ease of use and long shelf life.otherнапівфабрикатифаршприродний антиоксидантnatural antioxidantsemi-stuffingкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання природного антиоксиданту у виробництві січених напівфабрикатівOther